Fratelli Beach & Club , hotel in mamaia


Cazare la mare, hoteluri la mare


Fratelli Beach & Club Mamaia Nord


Fratelli Beach & Club , cazare la mare

Informatii Fratelli Beach & Club


Telefon Fratelli Beach & Club : +40.725.510.000
Hoteluri in apropiere

Apartament Blue Beach Studios - la 158 m
Hotel Enigma Resort - la 519 m
Hotel Restaurant Marea Neagra - la 626 m
Hotel Coral - la 627 m
Hotel Caraiman - la 633 m


Fratelli Beach & Club a fost inaugurat in anul 2011 in statiunea Mamaia Nord, fiind cel mai nou club adaugat pe lista Fratelli. Fratelli Beach & Club este deschis doar pe perioada verii, din iulie pana in septembrie.  
Fratelli Beach & Club este situat intr-o zona de plaja din zona Mamaia Nord, unde in fiecare vara, Fratelli se muta cu totul pentru a oferi clientilor sai o experienta de neuitat.
Cele mai crazy patry-uri din weekend va asteapta in timpul noptii, iar plaja exclusivista si mancarea delicioasa oferita de restaurant va acompaniaza in timpul zilei.
Muzica buna, animatoare sexy, distractie maxima va asteapta in fiecare zi de sambata si duminica incepand cu orele 23.30, in Club Fratelli, cu petreceri tematice, artisti romani sau internationali, sonorizare de ultima generatie, jocuri de lumini si lasere, bauturi si multe surprize.
De la rasarit pana la apus, plaja Fratelli Beach va asteapta sa va relaxati indr-un decor exclusivist, cu o ambianta luxoasa, iar masa va este oferita de Fratelli Brunch (in fiecare zi de sambata si duminica de la orele 13.00 la 15.00) sau de Fratelli Lunch/Dinner (pranz si cina incepand cu orele 11.00 pana la orele 23.00).Mamaia
Hoteluri Mamaia
Hoteluri Mamaia 2 stele (18)
Hoteluri Mamaia 3 stele (60)
Hoteluri Mamaia 4 stele (31)
Hoteluri Mamaia 5 stele (7)
Distante utile
Centru - 3.2 km.
Cluburi Mamamia
Restaurante Mamaia