Crema Summer Club , hotel in mamaia


Cazare la mare, hoteluri la mare


Crema Summer Club Mamaia


Crema Summer Club , cazare la mare

Informatii Crema Summer Club


Telefon Crema Summer Club : +40. 755.99.66.00
Hoteluri in apropiere

Hotel Victoria - la 96 m
Hotel Elegance - la 110 m
Hotel Ovidiu - la 231 m
Hotel Flora - la 323 m
Hotel GG Gociman - la 392 m


Cel mai in voga club din Mamaia, Crema Summer Club va invita sa petreceti cele mai incendiare nopti de pe litoral.
Crema Summer Club este situat in zona Cazino, avand un look nou si luxos. Situat vizavi de Complexul Melody, acesta are o apacitate de 1000 de persoane, fiind dotat si cu parcare proprie. Distractia se poate desfasura atat in aer liber, cat si in spatiul acoperit al clubului. Atmosfera este completata de perdelele de apa care creeaza o imagine de lumina naturala.
In 2013 a fost inaugurata si Crema Summer Beach in imediata apropiere a clubului, cea mai exotica plaja din Mamaia, amenajata cu zona de lounge, piscina, animatoare, DJs, ambianta muzicala asigurata de un saxofonist si un trompetist.
Crema Lounge Caffe, Club & Beach este optiunea ideala pentru zile perfecte de vacanta. oferind o priveliste superba spre Marea Neagra. Dimineata sunteti invitati sa va inviorati cu o cafea la Crema Lounge Cafe, in timpul zilei sunteti invitati sa profitati de atmosfera placuta de la piscina Crema Summer Beach sau sa va scaldati in valurile marii, iar seara sunteti invitati speciali la party-urile cele mai in voga la Crema Summer Club Mamaia. Cei mai buni DJ, rezidentii clubului Dj Simon si Dj Pascal, impreuna cu cei mai cunoscuti artisti romani si straini.
Crema Summer Club va ofera distractie fara limite, surprize si petreceri incendiare racorite de o baie in piscina. In sezonul estival 2013 Crema Summer Club gazduieste emisiunea Serviti, va rog! de la PRO TV.Mamaia
Hoteluri Mamaia
Hoteluri Mamaia 2 stele (18)
Hoteluri Mamaia 3 stele (60)
Hoteluri Mamaia 4 stele (31)
Hoteluri Mamaia 5 stele (7)
Distante utile
Centru - 425 m.
Cluburi Mamamia
Restaurante Mamaia