Club Purobeach, hotel in mamaia


Cazare la mare, hoteluri la mare


Club Purobeach Mamaia Nord


Club Purobeach, cazare la mare

Informatii Club Purobeach


Telefon Club Purobeach: +40 745 230 700
Adresa Club Purobeach:
Mamaia Nord, jud Constanta

Hoteluri in apropiere

Apartament Blue Beach Studios - la 487 m
Apartament Coral Beach 2 - la 676 m
Hotel Verona - la 788 m
Hotel Enigma Resort - la 847 m
Hotel Caraiman - la 952 m


Purobeach Club are o locatie fabuloasa in Mamaia, la malul Marii Negre. Inconjurat de vegetatie si plaja, Purobeach este o oaza in mijlocul unei vieti de noapte incitante.
Clubul Puro este situat in cea mai renumita parte a statiunii Mamaia, zona de nord. Plajele intinse si albe si vita de noapte vibranta fac din aceasta statiune cel mai interesant punct de atractie al verii la malul Marii Negre. Clubul Purobeach este optiunea ideala pentru petrecerea unei zile perfecte de vara cu prietenii sau pentru o cina privata cu familia, situat la cativa pasi de cele mai tari cluburi de noapte din zona.
Brandul Puro si-a construit un nume in randul destinatiilor de vacanta din Europa. Alaturi de locatii precum Mallorca, Marbella, Algarve, Muntenegru, clubul Purobeach din Mamaia Nord a fost conceput sa se adreseze iubitorilor de vacante pline de farmec, clubberi-lor si celor care cauta plajele bine ingrijite si amenajate cu stil.  
Clubul Purobeach pune la dispozitie clientilor sai o plaja fantastica si o terasa cu piscina si sezlonguri confortabile. Fie cu o sampanie rece in timpul zilei la plaja, fie seara la o cina deosebita, zona este in perfecta armonie cu serviciile oferite, toate invaluite de o muzica lounge asigurata de DJ talentati.Mamaia
Hoteluri Mamaia
Hoteluri Mamaia 2 stele (18)
Hoteluri Mamaia 3 stele (60)
Hoteluri Mamaia 4 stele (31)
Hoteluri Mamaia 5 stele (7)
Distante utile
Centru - 2.9 km.
Cluburi Mamamia
Restaurante Mamaia