Club Le GaGa , hotel in mamaia


Cazare la mare, hoteluri la mare


Club Le GaGa Mamaia Nord


Club Le GaGa , cazare la mare

Informatii Club Le GaGa


Telefon Club Le GaGa : +40 729 534 242
Adresa Club Le GaGa :
Mamaia Nord, jud Constanta

Hoteluri in apropiere

Apartament Blue Beach Studios - la 376 m
Hotel Enigma Resort - la 739 m
Apartament Coral Beach 2 - la 787 m
Hotel Caraiman - la 847 m
Hotel Coral - la 847 m


Incepand de vineri, 5 iulie 2013, s-a deschis Clubul Le Gaga Mamaia Nord. Clubul Le Gaga din Mamaia face parte din Grupul Bamboo si de anul acesta va functiona atat ca dayclub, cat si ca nightclub pe plaja din nordul statiunii Mamaia.
Le Gaga a fost deschis pentru prima data in 2009 in Bucuresti si in scurt timp s-a evidentiat in randul cluburilor nu doar pe plan intern ci si pe plan international, Le Gaga fiind desemnat in anul 2011 de catre reteaua internationala The World’s Finest Clubs drept una dintre cele mai impresionante locatii de clubbing din lume, de altfel fiind si singurul club din Romania care a obtinut acest titlu. Renumit pe plan international, Clubul Le Gaga a organizat evenimente la care au fost invitati artisti recunoscuti pe plan mondial in industria muzicala, cum ar fi: T-Pain, Pitbull, DJ Jed Wong, Ja Rule. Mai mult decat atat, producatorii filmului au ales Clubul Le Gaga drept locatie pentru desfasurarea concursului de frumusete , concurs realizat in colaborare cu: Donald Trump, The Light Group si Bellagio Resort Casino din Las Vegas.
Grupul Bamboo si-a continuat exdinderea de-a lungul anilor, astfel ca anul trecut a deschis Clubul Bamboo in Miami Beach (Florida, SUA), iar anul acesta a inaugurat la inceputul lunii iulie Le Gaga in statiunea Mamaia Nord.
Le Gaga simbolizeaza un nou standard in viata de noapte si a revolutionat industria ospitalitatii prin redefinirea modului in care cei care frecventeaza cluburile percep si apreciaza divertismentul de calitate in Romania.
Le Gaga din Mamaia Nord are ca gazda pe celebrul designer Catalin Botezatu, cel care asigura vestimentatia superbelor animatoare. La deschidere au participat numeroase vedete care s-au distrat de minune intr-o locatie selecta cum este Le Gaga.
Dotat cu o piscina exterioara, Le Gaga Terrace, Restaurant & Lounge asigura clientilor sai un adevarat complex al relaxarii intr-un mediu select, plin de eleganta si bun gust.
In club Le Gaga Mamaia, un program special in fiecare noapte de miercuri, joi, vineri si sambata, de la ora 22.00, distractia va fi la cote maxime. Sonorizare de exceptie, jocuri de lumini si lasere, DJ renumiti, animatoare si dansatori talentati, bauturi fine si barmani experimentati, vor asigura nopti de distractie maxima si cele mai reusite party-uri.  Mamaia
Hoteluri Mamaia
Hoteluri Mamaia 2 stele (18)
Hoteluri Mamaia 3 stele (60)
Hoteluri Mamaia 4 stele (31)
Hoteluri Mamaia 5 stele (7)
Distante utile
Centru - 3 km.
Cluburi Mamamia
Restaurante Mamaia