Club Ego , hotel in mamaia


Cazare la mare, hoteluri la mare


Club Ego Mamaia Nord


Club Ego , cazare la mare

Informatii Club Ego


Telefon Club Ego : +40.726.202.272
Hoteluri in apropiere

Apartament Blue Beach Studios - la 192 m
Hotel Enigma Resort - la 550 m
Hotel Restaurant Marea Neagra - la 658 m
Hotel Coral - la 660 m
Hotel Caraiman - la 661 m


Club EGO, situat in nordul statiunii Mamaia, langa Summerland, vine in aceasta vara cu cel mai puternic sistem de sunet din Europa. EGO Club Lounge Pool este cel mai extravagant club din Mamaia. Atractia principala o constituie piscina situata la intrarea in club, alegerea excelenta pentru petrecerea intr-o atmosfera de lux a zilelor toride de vara. Nu aveti cum sa ratati arhitectura sub forma de cupola a celui mai extravagant club de pe litoral.
Club EGO, deschis in 2012, continua sa vina cu noi inovatii tehnice in domeniul clubbingului. Dotat cu echipamente de sonorizare de inalta fidelitate, special destinate concertelor live, EGO Club Lounge Pool atrage prin muzica de calitate si concertele sustinute de artisti internationali cum ar fi: Craig David, Eve, Kevin Lyttle, Rupee, Amerie.
In fiecare joi seara, la Club EGO sunteti asteptati cu atmosfera incinsa a unei petreceri la piscina (Pool Party), intretinuta de Dj resident AlexUnder Base. In fiecare weekend, clubberii sunt asteptati sa petreaca alaturi de animatoare nopti de vara pline de distractie la malul marii, totul intr-o atmosfera luxoasa, cu bauturi fine, artisti de renume si muzica buna.
Club EGO Lounge Pool iese din tipare prin calitatea serviciilor oferite si amabilitatea perosnalului, distractia fiind cu siguranta la cel mai inalt nivel.Mamaia
Hoteluri Mamaia
Hoteluri Mamaia 2 stele (18)
Hoteluri Mamaia 3 stele (60)
Hoteluri Mamaia 4 stele (31)
Hoteluri Mamaia 5 stele (7)
Distante utile
Centru - 3.2 km.
Cluburi Mamamia
Restaurante Mamaia