Club Bellagio , hotel in mamaia


Cazare la mare, hoteluri la mare


Club Bellagio Mamaia


Club Bellagio , cazare la mare

Informatii Club Bellagio


Telefon Club Bellagio : +4 0723 552 446; +4 0722 323 324
Hoteluri in apropiere

Hotel Elegance - la 229 m
Hotel Scapino - la 250 m
Hotel Condor - la 322 m
Hotel Albatros - la 334 m
Hotel Victoria - la 382 m


Printre cele mai exclusiviste cluburi din Mamaia se numara si Clubul Bellagio. Amplasat in centrul statiunii, pe Bulevardul Mamaia nr 1, Clubul Bellagio este punctul de atractie al distractiei clubberi-lor dornici de petreceri extravagante si luxoase.  
Cele mai tari show-uri, party-uri tematice, animatoare sexy, coregrafii spectaculoase, toate creeaza o atmosfera incendiara.
In cadrul unei gale organizate de Fashion TV, unde au avut loc numeroase prezentari de moda inedite, Clubul Bellagio a fost desemnat drept clubul cu cel mai bun show din intreaga Europa.
Organizatorii party-urilor din Club Bellagio au invitat de-a lungul timpului numeroase vedete romanesti si internationale, de la cantareti in voga la artisti din diverse domenii (fotomodele, designeri, iluzionisti, mentalisti, vedete din lumea sportului etc.).
Clubul Bellagio din Mamaia este deschis publicului de marti pana duminica, adresandu-se unei clientele exclusiviste, propunand show-uri incendiare, party-uri extravagante la care sunt invitati cele mai renumite vedete si artisti din tara si de peste hotare.Mamaia
Hoteluri Mamaia
Hoteluri Mamaia 2 stele (18)
Hoteluri Mamaia 3 stele (60)
Hoteluri Mamaia 4 stele (31)
Hoteluri Mamaia 5 stele (7)
Distante utile
Centru - 181 m.
Cluburi Mamamia
Restaurante Mamaia