Restaurant Insula Ovidiu, hotel in mamaia


Cazare la mare, hoteluri la mare


Restaurant Insula Ovidiu Mamaia


Restaurant Insula Ovidiu, cazare la mare
Restaurant Insula Ovidiu, cazare la mare 1 Restaurant Insula Ovidiu, cazare la mare 2 Restaurant Insula Ovidiu, cazare la mare 3 Restaurant Insula Ovidiu, cazare la mare 4

Informatii Restaurant Insula Ovidiu


Telefon Restaurant Insula Ovidiu: 0720265599, 0241.253.494
Adresa Restaurant Insula Ovidiu:
Debarcader Insula Ovidiu vis a vis de Casino MamaiaRestaurantul Insula Ovidiu este amplasat pe insula naturala Ovidiu, singurul obiectiv turistic din Romania aflat pe o insula naturala. La o distanta de 5000 de metri de malul statiunii mamaia si la 500 de metri de malul orasului Ovidiu, pe lacul Siutghiol, restaurantul face parte dintr-un complex turistic amplasat intr-o zona linistita, ferita de freamatul orasului.

Unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania, insula Ovidiu ascunde o istorie din vremuri de demult. Se pare ca poetul latin Ovidiu a locuit pe aceasta insula dupa ce a fost exilat de imparatul Cezar. Tot aici el a scris operele Ponticele si Tristele, fiind inspirat de atmosfera mohorata de iarna de la malul marii.

Transferul catre restaurantul de pe insula se face cu vaporul Ovidius sau cu salupa, in toate anotimpurile. Plecarile sunt zilnic in intervalul orar 10.00 - 24.00, de la debarcaderul Insula Ovidiu.

Pentru iubitorii de preparate din peste dar si bucate traditionale romanesti, restaurantul pune la dispozitie un meniu variat si bogat, insotit de degustari de vinuri autohtone. Restaurantul rustic are o capacitate de 400 de locuri si o terasa taraneasca cu  150 de locuri, unde poti fi organizate diferite evenimente festive.

O cina departe de zgomotul orasului, intr-un cadru natural va fi placut intretinuta de muzica romaneasca cantata de formatia restaurantului.Mamaia
Hoteluri Mamaia
Hoteluri Mamaia 2 stele (18)
Hoteluri Mamaia 3 stele (60)
Hoteluri Mamaia 4 stele (31)
Hoteluri Mamaia 5 stele (7)
Distante utile
Centru - 0 m.
Cluburi Mamamia
Restaurante Mamaia