Hoteluri in Constanta, hotel in Mamaia, oferte hotel in Mamaia


Cazare la mare, hoteluri la mare


Cautati hoteluri

Data Check-in


Data Check-out


Mamaia
Hoteluri Mamaia
Hoteluri Mamaia 3 stele (18)
Hoteluri Mamaia 4 stele (6)
Distanta fata de plaja
Pana in 50 m (2)
Intre 51 si 100 m (4)
Intre 201 si 300 m (1)
Intre 301 si 500 m (2)
Tip unitate
Hotel Mamaia (24)
Hoteluri Mamaia
hoteluri deschise iarna (12)
Facilitati Hoteluri
hotel in mamaia cu Wi-Fi (19)
hoteluri cu parcare (21)
receptie la hotel (23)
hoteluri cu restaurant (21)
hotel in mamaia cu lift (5)
hotel cu terasa (6)
hotel cu room service (7)
lobby bar in hotel (5)
hotel in mamaia cu salon (2)
hotel in mamaia cu garaj (2)
hotel in mamaia cu bar (9)
hotel in mamaia cu seif (4)
spalatorie/curatatorie (7)
sala de conferinte (16)
parcare supravegheata (3)
acceptare carti de credit (2)
hotel cu jacuzzi (1)
hotel in mamaia cu sauna (6)
masaj la hotel (8)
loc de joaca pentru copii (1)
disco/club la hotel (2)
incalzire centrala hotel (1)
depozit bagaje (4)
babysitting mamaia (1)
transfer aeroport mamaia (1)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (21)
uscator de par (4)
TV (18)
telefon (20)
minibar (17)
seif in camera (7)
aer conditionat (20)
balcon (3)
internet wireless (14)
mobilier nou si modern (2)
baie cu jacuzzi/hidromasaj (3)
TV LCD (4)
cablu TV (5)
DVD-Player (2)
birou (1)
radio (1)
paturi twin (1)
pat matrimonial (1)
terasa (1)
frigider (3)
halat de baie & papuci (1)
climatizare (1)
bucatarie utilata (2)
incalzire centrala (1)
mobilier din lemn (1)
Activitati sportive
fitness (2)
biliard (1)
bowling (1)
rummy (1)
sah / table (1)
teren de sport (2)
Tipuri Hotel La Mare
Plaja/Malul marii (24)
Relaxare/Wellness & Spa (6)
Familie (2)
Buget/Excursionisti (1)
Excursie in oras (24)
Afaceri (20)

Hoteluri Constanta

     Municipiu Constanta, resedinta de judet, a fost intemeiat acum 2500 de ani de grecii din Milet, sub denumirea de Tomis si a devenit un important centru economic si comercial ca urmare a schimburilor de produse dintre colonistii greci si capeteniile getilor.

    Sub stapanirea romanilor, Tomisul cunoaste o perioada de inflorire, devenind o vreme capitala Pontului. Din cea perioada au ramas vestigii de o mare valoare stiintifica si artistica precum o parte din zidul de incinta al orasului, amfore si coloane ce alcatuiesc o expozitie in aer liber in parcul situat pe B-dul Ferdinand, dar mai ales cele de la Histria si Adamclisi.

     De asemenea, Muzeul Arheologic din Constanta adaposteste o importanta colectie de statui romane, dintre care doua sunt foarte importante: cea a zeitei Fortuna si a lui Pontos, protectorii orasului si a sarpelui Glykon.

     In piata ce poarta numele poetului Ovidiu, care a trait in exil la Constanta intre anii 8 si 17 e.n., autorul al celebrelor Triste si Pontice. Se afla, de asemenea Edificiul Roman cu Mozaic, un interesant complex de arhitectura si arta de secolele IV-VI. Mozaicul pavajului initial cu o suprafata de 2000 mp din care au ramas 700 mp, constituie prin dimensiunile sale si motivele sale ornamentale, unul din cele mai importante din Europa.

    Dominatia turceasca este evocata de Moscheea Mahmud II, iar genovezii au construit aici un chei de piatra si un far, care continua sa functioneze in apropierea portului de agrement.

    Orasul Constanta a devenit principala poarta maritima a tarii si un important centru comercial. De altfel, prin pozitia sa geografica, municipiul Constanta a indeplinit dintotdeauna functia de port maritim. Prin finalizarea actualelor lucrari de extindere si modernizare, Constanta va deveni al doilea port ca marime din Europa, dupa Rotterdam, cu 260 dane de operare si o capacitate de tranzit de 237 milioane tone anual.

    Plaja din Constanta este impartita in doua plaje amenajate de primaria orasului si anume: plaja Modern localizata langa Portul Turistic Tomis si cea de-a doua plaja si anume plaja 3 Papuci localizata in partea de nord a orasului spre statiunea Mamaia.


24 hoteluri gasite,    ordoneaza dupa:      

Hotel Balada Nej Constanta

Hotelul Balada Nej**** pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare, fiind construit intr-un stil unic cu tenta medievala, recomandat in special pentru oamenii de afaceri, dar si pentru clientii care doresc un sejur linistit si rafinat.

Hotel Carol Constanta

Hotelul a fost construit in anul 1913 de echipa renumitului inginer Anghel Saligny, ce a apartinut unui avocat cunosc al acelor timpuri, avand o arhitectura originala a devenit monument istoric. Datorita localizarii apropiate de faleza, orice adiere de vant aduce sunetul si mirosul Marii Negre.

Imobilul pune la dispozitia clientilor sai...

Hotel Royal Constanta

Hotelul Royal**** pune la dispozitia clientilor sai o combinatie unica dintre un design sofisticat si elegant cu interioare confortabile, oferind astfel un sejur linistit si relaxant.

Hotel Traian Constanta

Hotelul Traian*** pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de servicii si facilitati, fiind recomandat in special pentru oamenii de afaceri, cat si pentru oaspetii care doresc un sejur relaxant.

Hotel Arion Constanta

Hotelul Arion*** este un hotel construit recent si pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare, fiind recomandat in special pentru oamenii de afaceri cat si pentru cei care sunt in trecere.

Hotel Class Constanta

Hotelul Class*** din Constanta reprezinta o unitate buna de 3* din statiune, fiind construit recent si pune la dispozitia oaspetilor sai servicii si facilitati moderne, oferin un sejur linistit si relaxant atat oamenilor de afaceri cat si clientilor care doresc sa faca plaja.

Hotel Dali Constanta

Hotelul Dali*** este un hotel cu o capacitate mica de cazare, dar care pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare, ofera servicii si facilitati de buna calitate precum si o atmosfera moderna si rafinata.

Hotel Darius Constanta

Hotelul Darius*** din Constanta este recomandat pentru oaspetii care doresc sa faca diverse activitati in oras, atat pe termen lung sau pe termen scurt.

Hotel Havana Constanta

Hotelul Havana*** a fost construit in anul 2007 si pune la dispozitia clientilor sai conditii de cazare bune, fiind recomandat atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru clientii care sunt in trecere si doresc sa viziteze orasul.

Hotel Ibis Constanta

Hotelul Ibis*** se numara printre cele mai bune hoteluri de 3* din orasul Constanta si face parte din renumitul lant hotelier Ibis. Hotelul a fost construit in anul 2006 si pune la dispozitia clientilor sai conditii de cazare foarte bune, precum si servicii si facilitati de calitate. 

Hotel Kleyn Constanta

Hotelul Kleyn*** reprezinta o varianta buna de cazare din orasul Constanta, fiind recomandat atat pentru clientii care sunt in trecere in oras, dar si pentru cei care vor sa petreaca catava zile in Constanta.

Hotel Megalos Constanta

Hotelul Megalos*** a fost construit in anul 2006 si renovat in anul 2009, pune la dispozitia clientilor sai o ambianta placuta cu conditii de cazare confortabile, fiind recomandat atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru cei care doresc sa petreaca un sejur linistit si plin de rafinament.

Hotel Oxford Constanta

Hotelul Oxford*** pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare, precum si una dintre cele mai renumite discoteci din Constanta.

Hotel Pacific Constanta

Hotelul Pacific*** este singurul hotel din orasul Constanta cu clasificarea de hotel-apartament. Hotelul pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare, fiind construit in anul 2009, recomandat atat pentru oamenii de afaceri, cat su pentru cei care doresc un sejur linistit si relaxand.

Hotel Scala Constanta

Hotelul Scala*** pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare si dispune de restaurant cu preparate culinare din bucataria romaneasca, fiind unul dintre cel mai cunoscut si apreciat hotel din Constanta.

Hotel Voila Constanta

Hotelul Voila*** a fost construit in anul 2006 si pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare, fiind recomandat in special pentru oamenii de afaceri.

Hotel Cherica Constanta

Hotelul Cherica**** este o constructie veche de peste 110 ani construita in anul 1896 si a fost complet renovata in perioada 2004-2008, devenind un hotel elegant si decorat cu mult bun gust. Hotelul este recomandat in special pentru oamenii de afaceri, pentru cei care calatoresc sau pentru turistii care isi doresc un sejur linistit.

Hotel GMG Constanta

Hotelul GMG**** a fost construit in anul 2008 si este recomandat pentru oamenii de afaceri, precum si pentru cei care au venit in scop turistic sa viziteze obiectivele turistice ale orasului Constanta.

Hotel Zodiac Constanta

Hotelul Zodiac**** a fost inaugurat in anul 2009 si pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare, moderne si confortabile, fiind recomandat atat pentru oamenii de afaceri, dar si pentru cei care doresc sa viziteze orasul Constanta.

Hotel Ferdinand Constanta

Hotelul Ferdinand*** din Constanta a fost construit in anul 2005, este un hotel modern, localizat in apropierea principalelor obiective turistice din oras, fiind recomandat atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru cei care sunt in trecere.

Hotel Golden Rose Constanta

Hotelul Golden Rose*** a fost construit in anul 2010 si pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare, precum si localizarea acestuia in apropiere de obiectivele turistice din orasul Constanta, una dintre micro rezervatiile Deltei Dunarii, precum si cel mai mare mall din Constanta.

Hotel Maria Constanta

Hotelul Maria*** din Constanta este recomandat in special pentru oamenii de afaceri aflati in vacanta, cat si pentru cei care doresc sa viziteze obiectivele turistice din oras. Hotelul are in dotare de la 1 Decembrie 2008 un corp nou de cladire care este clasificat la 4*.

Hotel New Derby Constanta

Hotelul New Derby*** a fost construit recent si pune la dipozitia clientilor sai conditi bune de cazare, fiind recomandat pentru oamenii care se afla in tranzit, cat si pentru cei care doresc sa viziteze obiectivele turistice al orasului sau vor sa mearga la plaja in statiunea Mamaia. Hotelul este deschis tot timpul anului.

Hotel Maryiotis Constanta

Hotelul Maryiotis*** a fost construit in anul 2005 si pune la dipozitia clientilor sai conditii bune de cazare, cu camere confortabile si rafinate, fiind recomandat in special pentru oamenii de afaceri, dar si pentru turistii care doresc sa viziteze obiectivele turistice din oras.