Hotel Maria, hotel in mamaia


Cazare la mare, hoteluri la mare


Hotel Maria Constanta


Hotel Maria, cazare la mare
Hotel Maria, cazare la mare 1 Hotel Maria, cazare la mare 2 Hotel Maria, cazare la mare 3 Hotel Maria, cazare la mare 4 Hotel Maria, cazare la mare 5 Hotel Maria, cazare la mare 6 Hotel Maria, cazare la mare 7 Hotel Maria, cazare la mare 8 Hotel Maria, cazare la mare 9 Hotel Maria, cazare la mare 10 Hotel Maria, cazare la mare 11 Hotel Maria, cazare la mare 12 Hotel Maria, cazare la mare 13 Hotel Maria, cazare la mare 14 Hotel Maria, cazare la mare 15 Hotel Maria, cazare la mare 16 Hotel Maria, cazare la mare 17 Hotel Maria, cazare la mare 18 Hotel Maria, cazare la mare 19 Hotel Maria, cazare la mare 20 Hotel Maria, cazare la mare 21

Informatii Hotel Maria


Telefon Hotel Maria: 0241 611 711
Fax Hotel Maria: 0241 616 852
Adresa Hotel Maria:
Bulevardul 1 Decembrie 1918 Nr. 2D, Constanta

Hoteluri in apropiere

Hotel Balada Nej - la 722 m
Hotel Voila - la 801 m
Hotel Havana - la 840 m
Hotel Class - la 1.1 km
Hotel Traian - la 1.3 km


Rezerva la Cel Mai Mic Pret Garantat!


Check-in Check-out
Vezi preturiLocatia unitatii de cazare:

Hotelul Maria*** este localizat in orasul Constanta in apropiere de gara, langa Banca Comerciala Romana. De la hotel se poate ajunge cu usurinte catre centrul orasului, port, zona industriala si litoral, unde se afla principalele obiective turistice.


Descriere Hotel Maria

Hotelul Maria*** din Constanta este recomandat in special pentru oamenii de afaceri aflati in vacanta, cat si pentru cei care doresc sa viziteze obiectivele turistice din oras. Hotelul are in dotare de la 1 Decembrie 2008 un corp nou de cladire care este clasificat la 4*.


Structura de cazare

In structura de cazare a hotelului exista doua corpuri de cladire si anume:

  • Corpul de 3* dispune de 19 camere duble matrimoniale, 19 camere duble twin, 8 camere single, 1 garsoniera si 3 apartamente, cu o capacitate de 91 locuri. Toate camerele au in dotare grup sanitar propriu, TV, frigider, aer conditionat, telefon, internet wireless.
  • Corpul de 4* dispune de 12 camere duble matrimoniale, 11 camere duble twin si 4 garsoniere, repartizate pe 3 etaje. Toate camerele sunt decorate si mobilate in culori diferite si au in dotare grup sanitar propriu, TV, minibar, aer conditionat, telefon, internet wireless, uscator de par, seif, halat si papuci de baie, detectoare de fum.

Nr camere: 50    Check-in: 14:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


grup sanitar propriu, TV, telefon, aer conditionat, internet wireless, cablu TV, paturi twin, pat matrimonial, frigider,

Descriere servicii si facilitati

Hotelul Maria*** pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati: salon pentru mic dejun localizat la parterul hotelului; crama cu o capacitate de 74 locuri unde se pot organiza diverse evenimente si este recomandata pentru intalnirile de afaceri; pentru oamenii de afaceri hotelul ofera sala de conferinte dispune de o capacitate de 150 locuri utilata complet cu ecran de proiectie, videoproiector, instalatie de sonorizare, P.C., posibilitate de conectare laptop, internet high-speed, aer conditionat, precum si o sala de conferinta mai mica cu o capacitate de 26 locuri; camera de pastrat bagaje; parcare securizata si parcare subterana.

Facilitati Hotel Maria


hotel in mamaia cu Wi-Fi, hoteluri cu parcare, receptie la hotel, hotel in mamaia cu salon, sala de conferinte, parcare supravegheata, depozit bagaje,


Aeroporturi in apropiere de Hotel Maria
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu, la 24.1 km
Aeroportul International Delta Dunarii Tulcea, la 99 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 205 km

Hotel Maria pe harta
Adauga recenzie pentru Hotel Maria
Va rugam introduceti codul captcha:


Curatenie

Confort

Locatie

Servicii

Personal

Raport calitate-pret
Mamaia
Hoteluri Mamaia
Hoteluri Mamaia 2 stele (18)
Hoteluri Mamaia 3 stele (60)
Hoteluri Mamaia 4 stele (31)
Hoteluri Mamaia 5 stele (7)
Distante utile
Centru - 1.1 km.
Cluburi Mamamia
Restaurante Mamaia